top of page

Jullie trouwwebsite

Achtergrond website.png

 

Jullie gaan trouwen! Yay Gefeliciteerd! 

Voordat jullie de mooiste dag kunnen gaan beleven komt daar voorafgaand heel wat bij kijken. Misschien zijn jullie nu nog aan het oriënteren of al volle bak bezig met organiseren en plannen. Jullie hebben een bepaald idee in gedachte en hopen dat de planning en de dag zelf precies is zoals jullie verwachten. 

Hoe zorg je dat jullie dag een droom wordt die uitkomt?  Het klinkt suf, maar verwachtingsmanagement en goede informatievoorziening aan jullie gasten is daarbij heel belangrijk en wordt vaak vergeten! 

Een eigen Wedding Website biedt de oplossing! 

Op deze pagina vinden jullie alle informatie die jullie op de website zouden kunnen plaatsen. Maar eerst nog even alle voordelen op een rij!

Gefeliciteerd!

Waarom
IMG_4536.jpg
15 REDENEN VOOR EEN WEDDING WEBSITE
 1. Alle informatie over jullie bruiloft overzichtelijk bij elkaar

 2. Meer ruimte voor tekst en uitleg dan op een kaartje   

 3. Goede verwachtingsmanagement 

 4. Digitaal, dus op elke telefoon altijd bij de hand

 5. Geen RSVP kaartje of inlegkaartjes nodig, aanmelden voor de bruiloft gemakkelijk online

 6. En daarom dus ook lekker duurzaam 

 7. Overzicht en inzicht in de gastenlijst

 8. Minder vragen van de gasten, alle informatie staat op jullie website

 9. Handig contactformulier voor jullie ceremoniemeester

 10. Makkelijk informatie uitvragen bij jullie gasten., bijv over diner of allergieën.

 11. Weddingmails versturen met updates , wijzigingen of laatste info  aan jullie gasten

 12. Moodboard of video van de dresscode 

 13. Alles in de stijl van jullie uitnodiging of thema van de bruiloft

 14. Meer tijd voor weddingplanning 

 15. Voorpret voor jullie gasten. Ze krijgen er extra zin in! 

07.png
Let me tell your story

Let me tell

your story

Ergens en op dat ene moment hebben jullie paden elkaar gekruist, ontstond er een bijzondere ontmoeting en sloeg de vonk over.  Eversince zijn jullie samen, genieten jullie van de kleine momenten, hebben jullie misschien wel mooie avonturen beleefd of veel meegemaakt. Wat is jullie verhaal? En wat heeft er toe geleid dat jullie gaan trouwen?

Laat mij jullie verhaal vertellen en maak je website extra persoonlijk.

Stephanie Zijtveld Wilderness Wedding Websites
Vraag offerte aan

Op jullie website kunnen jullie alle informatie kwijt die jullie maar willen uiteraard. Hiermee kun je de tekst op de uitnodiging minimaal houden en gewoon verwijzen naar jullie website. Hieronder heb ik wat belangrijke of praktische onderwerpen onder elkaar  gezet van wat vaak in ieder geval handig is om te vertellen aan jullie gasten. 

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust

Ask me anything
07.png
Noodzakelijke informatie

Noodzakelijke  

informatie  

Wat zet je eigenlijk allemaal op een trouwwebsite? 

Op jullie website komt belangrijke en praktische informatie over jullie grote dag. Denk hierbij aan wanneer en waar jullie bruiloft is. Hoe jullie gasten er komen en waar ze kunnen overnachten. Hoe het programma van de dag eruit ziet, wat de dresscode is en wat jullie graag wensen als geschenk. 

mock up (1).png
Leuke informatie

leuke informatie 

Naast de praktische informatie over jullie bruiloft, kun je natuurlijk ook leuke of bijzondere items op jullie website plaatsen.  Dit maakt een wedding website op maat nu zo leuk!

 

Zo brengen jullie de gasten al helemaal in de stemming. Het is niet alleen voor jullie een dag om naar uit te kijken, ook jullie vrienden en familie hebben er zin in om deze dag samen met jullie te beleven. 

Tips
Na de bruilloft

Na de bruiloft

De mooiste dag van jullie leven is geweest en jullie avontuur als getrouwd stel gaat beginnen! Gefeliciteerd! Niets is zo fijn als nog heel lang nagenieten van deze prachtige dag. Na de bruiloft kun je jullie website nog even in de lucht houden om een selectie van jullie mooiste foto's te laten zien of een aftermovie. Bedank de gasten voor hun komst en plaats bijvoorbeeld een link met de foto's van de fotograaf of photobooth.

Tips

Laat een engagement shoot doen voor jou en je lief. Dit is niet alleen hartstikke leuk als je verliefd of verloofd bent, je krijgt er ook nog eens prachtige foto's voor terug. De set aan foto's geeft jullie liefde mooi weer maar heeft vooral als voordeel dat jullie website er mooi als een geheel uitziet. 

bottom of page