Jullie gaan trouwen! Yay Congratulations! 

Voordat jullie de mooiste dag kunnen gaan beleven komt daar voorafgaand heel wat bij kijken. Misschien zijn jullie nu nog aan het oriënteren of al volle bak bezig met organiseren en plannen. Jullie hebben een bepaald idee in gedachten en hopen dat de planning en de dag zelf precies is zoals jullie verwachten. 

Hoe zorg je dat jullie dag een droom wordt die uitkomt?  Het klinkt suf, maar verwachtingsmanagement en goede informatievoorziening aan jullie gasten is daarbij heel belangrijk en wordt vaak vergeten! 

Een eigen Wedding Website biedt de oplossing! 

Op deze pagina vinden jullie alle informatie die jullie op de website zouden kunnen plaatsen. Maar eerst nog even alle voordelen op een rij!

Waarom?

 
IMG_4536.jpg
10 REDEN OM VOOR EEN WEDDING WEBSITE
TE GAAN
 1. Alle informatie over jullie bruiloft overzichtelijk bij elkaar

 2. Meer ruimte voor tekst en uitleg dan op een kaartje   

 3. Goede verwachtingsmanagement 

 4. Digitaal, dus op elke telefoon altijd bij de hand

 5. Geen RSVP kaartje of inlegkaartjes nodig, aanmelden voor de bruiloft gemakkelijk online

 6. En daarom dus ook lekker duurzaam 

 7. Ontlastten van de ceremoniemeester voor de vele vragen

 8. Makkelijk informatie uitvragen bij jullie gasten. 

 9. Weddingmails versturen met updates of laatste info 

 10. Jullie eigen website hebben is sowieso cool!  

 

Let me tell

your story

Ergens en op dat ene moment hebben jullie paden elkaar gekruist, ontstond er een bijzondere ontmoeting en sloeg de vonk over.  Eversince zijn jullie samen, genieten jullie van de kleine momenten, hebben jullie misschien wel mooie avonturen beleefd of veel meegemaakt. Wat is jullie verhaal? En wat heeft er toe geleid dat jullie gaan trouwen?

Laat mij jullie verhaal vertellen en maak je website extra persoonlijk.

Important Info

Op jullie website kunnen jullie alle informatie kwijt die jullie maar willen uiteraard. Hiermee kun je de tekst op de uitnodiging minimaal houden en gewoon verwijzen naar jullie website. Hieronder heb ik wat belangrijke of praktische onderwerpen onder elkaar  gezet van wat vaak in ieder geval handig is om te vertellen aan jullie gasten. 

Mocht je vragen hebben, stel ze onder het 'kopje'  contact!

 

DE TROUWLOCATIE

Vertel je gasten niet alleen het adres maar ook wat deze locatie zo bijzonder maakt. Waarom hebben jullie voor deze locatie(s) gekozen.

En hoe komen ze daar met de auto en met het ov? Wat zijn de parkeermogelijkheden?

DE DRESSCODE

Het perfecte plaatje in jullie hoofd loopt toch net even iets anders wanneer een aantal gasten de dresscode niet begrijpt. 

Maak het ze makkelijk. Leg uit wat jullie bedoelen, wat kan wel en wat absoluut niet. Plaats een moodboard op jullie website vol met tips en inspiratie 

THE WISHLIST

Geef aan wat jullie wensen zijn. Niets is zo vervelend als drie koffiezetapparaten krijgen als bruidsgeschenk. 

Maak een wishlist, vraag een bijdrage voor jullie honeymoon of  verwijs door naar een cadeaupagina. 

RSVP

Laat je gasten gemakkelijk aangeven dat ze aanwezig zullen zijn op jullie bruiloft. 

Ontvang een handig overzicht met wie zich hebben aangemeld. 

Tip:

Vraag meteen of ze nog allergieën of diëten hebben. Of welk nummer ze op het feest willen horen!

DE CEREMONIEMEESTER

Jullie ceremoniemeester is een belangrijk persoon voor jullie bruiloft. Hij/zij zal het aanspreekpunt zijn voor de gasten en zorgen dat alles op rolletjes loopt. Waarvoor kunnen de gasten hem/haar benaderen?

Tip: een contactformulier op de website!

DE TROUWDATUM

Het klinkt vanzelfsprekend maar er zijn stellen die vergeten zijn hun trouwdatum op de kaart te zetten. (ai!)

Is jullie datum een bijzondere datum? Vertel erover op jullie website. Ongetwijfeld dat jullie gasten dat leuk vinden om te weten!

OVERNACHTINGS-MOGELIJKHEDEN 

Vaak willen de gasten wel lekker een drankje drinken op het feest maar wanneer ze met de auto zijn gaat dat niet. 

Laat je gasten weten waar ze kunnen overnachten als ze dat willen. Zo hoeven ze niet uit te vechten wie op jullie mooie dag de 'bob'  is.

HET PROGRAMMA

Een bruiloft kent meestal een geheel dagprogramma. Laat je gasten weten wat ze kunnen verwachten van de dag. Hoe laat begint de ceremonie, het aansnijden van de taart of het nemen van de groepsfoto's? 

 
 
 

Nice to know

Naast de praktische informatie over jullie bruiloft, kun je natuurlijk ook leuke of bijzondere items op jullie website plaatsen. Zo brengen jullie de gasten al helemaal in de stemming. Het is niet alleen voor jullie een dag om naar uit te kijken, ook jullie vrienden en familie hebben er zin in om deze dag samen met jullie te beleven. 

 

I DO Crew

Denk bijvoorbeeld aan een aparte pagina voor jullie  'I DO Crew'. Wie zijn de bruidsmeisjes en bruidsjonkers en waarom zijn zij zo bijzonder voor jullie? Wie zijn de getuigen, de ringdragers of andere bijzondere personen die een mooie rol hebben gekregen op jullie dag? Het is leuk om hen te introduceren op jullie website. Plaats een leuke foto en vertel er kort iets bij. Dit kan een leuk weetje zijn of waarom hij/zij zoveel voor je betekent. Zij hebben niets voor niets een mooie eretitel gekregen, ze verdienen daarom een plekje op jullie website. 

Ook leuk, de andere gasten herkennen op de bruiloft meteen de I DO Crew, wat voor een leuke dynamiek zorgt. 

DJ turn on the music!

Met wat voor een knalfeest eindigen jullie de dag? Draaien er lekker hitjes uit de boxen, wordt er gegrooved, worden het klassieke meezingers of gaan jullie swingen op oude disco platen?  Laat jullie gasten weten wat de DJ gaat draaien zodat ze weten wat voor dansschoenen ze aan kunnen trekken. 

Na de bruiloft

De mooiste dag van jullie leven is geweest en jullie avontuur als getrouwd stel gaat beginnen! Gefeliciteerd! Niets is zo fijn als nog heel lang nagenieten van deze prachtige dag. Na de bruiloft kun je jullie website nog even in de lucht houden om een selectie van jullie mooiste foto's te laten zien of een aftermovie. Bedank de gasten voor hun komst en plaats bijvoorbeeld een link met de foto's van de fotograaf of photobooth.

Tips

Laat een engagement shoot doen voor jou en je lief. Dit is niet alleen hartstikke leuk als je verliefd of verloofd bent, je krijgt er ook nog eens prachtige foto's voor terug. De set aan foto's geeft jullie liefde mooi weer maar heeft vooral als voordeel dat jullie website er mooi als een geheel uitziet. 

1/2

© 2020 Wilderness Wedding Websites

    KVK 77061861

    BTW-id NL003141599B18

 • Facebook Social Icon
 • Instagram
follow