About me

Hoi, even voorstellen. Ik ben Stephanie, het gezicht achter Wilderness Wedding Websites. Ik ontwerp, maak en creëer trouwwebsites op maat. Het is begonnen toen ik voor onze bruiloft een website wilde maken. Ik merkte dat de bestaande tools leuk en handig waren, maar net te beperkt voor wat ik eigenlijk wilde realiseren. Ik wilde de complete vrijheid hebben om alles zelf te kunnen bepalen. Om hem uniek en persoonlijk te maken, passend bij wie wij zijn en in de stijl van onze bruiloft. Ik begon mij te verdiepen in het bouwen van websites en kreeg ontzettend veel energie van het maken ervan.

En zo ontstond; WWW. 

 

Samen met mijn verloofde Michael woon ik in een klein karakteristiek huisje in Leiden. Ik ben gek op buiten zijn en de natuur. Zet mij in de jungle en ik ben het gelukkigste mens op aarde. Ons huis staat dan ook vol met planten en duurzaamheid is belangrijk thema voor ons. 

In het dagelijks leven heb ik een mega serieuze en verantwoordelijke baan bij een overheidsinstantie. In mijn vrije tijd geniet ik er dan ook extra van om lekker creatief bezig te zijn. 

Hoe ga ik te werk?

Willen jullie een eigen weddingwebsite ontwerpen en hebben jullie vertrouwen in mij? Yay! Dat is leuk nieuws. Vul dan het contactformulier in vermeld daarbij naar welk pakket jullie voorkeur gaat.

Jullie ontvangen dan eerst van mij een intakeformulier. Dit formulier bevat een aantal vragen over jullie en de belangrijkste informatie over jullie grote dag. Hierna neem ik met jullie contact op. Dit kan in een persoonlijk gesprek of telefonisch. We spreken dan jullie wensen en ideeën zodat ik een goed beeld krijg van wie jullie zijn en wat jullie voor ogen hebben. Ook bespreek ik met jullie of het gewenste pakket hierop aansluit. En dan? Dan ga ik voor jullie aan de slag met ontwerpen. Het leukste gedeelte :). Ik begin altijd met het maken van een aantal schetsen en conceptframes. Deze zal ik aan jullie voorleggen, waarna ik jullie feedback verwerk en met het definitieve ontwerp verder ga. Door nauw contact met elkaar zorg ik dat het design en de inhoud van de website altijd goed is afgestemd met jullie. 

Is de website af? Check, check dubbel check! Staat alles erop, vinden jullie hem mooi? Dan is het tijd om te bepalen wanneer hij LIVE gaat en voor hoe lang. 

Wanneer jullie website live is, kan het voorkomen dat er nog dingen gewijzigd moeten worden omdat er bijvoorbeeld iets is gewijzigd in de planning of organisatie. Geen probleem, kleine wijzigingen worden binnen 48uur  gratis verwerkt en bij spoed uiteraard eerder. 

 

 

 

Het resultaat

Het resultaat is jullie eigen unieke wedding website met alle belangrijke en praktische informatie over jullie bruiloft. Neem een kijkje bij mijn werk. 

 

© 2020 Wilderness Wedding Websites

    KVK 77061861

    BTW-id NL003141599B18

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
follow