top of page

de vormgever

Hoi, even voorstellen. Ik ben Stephanie, het gezicht achter Wilderness Wedding Websites. Ik ontwerp, maak en creëer trouwwebsites op maat. Het is begonnen toen ik voor onze bruiloft een website wilde maken. Ik merkte dat de bestaande tools leuk en handig waren, maar net te beperkt voor wat ik eigenlijk wilde realiseren. Ik wilde de complete vrijheid hebben om alles zelf te kunnen bepalen. Om hem uniek en persoonlijk te maken, passend bij wie wij zijn en in de stijl van onze bruiloft. Ik begon mij te verdiepen in het bouwen van websites en kreeg ontzettend veel energie van het maken ervan.

En zo ontstond; WWW. 

07.png
DSC_2936.jpg

The beginning

The beginning
Achtergrond website.png
DSC_2913.jpg

Samen met mijn man Michael woon ik in een klein karakteristiek huisje in Leiden. Ik ben gek op buiten zijn en de natuur. Zet mij in de jungle en ik ben het gelukkigste mens op aarde. Ons huis staat dan ook vol met planten en duurzaamheid is belangrijk thema voor ons. 

In het dagelijks leven heb ik een mega serieuze en verantwoordelijke baan bij een overheidsinstantie. In mijn vrije tijd geniet ik er dan ook extra van om lekker creatief bezig te zijn. 

My life     

My live
bottom of page