top of page

Wat komt er allemaal 

op jullie wedding website? 

07.png

Jullie eigen trouwwebsite is niet alleen mooi of leuk om te hebben, maar vooral functioneel. Hij geeft jullie gasten behoorlijk wat informatie zodat zij precies weten wat er van hen wordt verwacht en wat zij kunnen verwachten. Dit scheelt daarnaast een hele hoop vragen aan jullie of aan de ceremoniemeester. 

Hieronder vindt je een overzicht van de welke informatie sowieso belangrijk is om te melden. 

Je leest het hier

de Trouwlocatie

Vertel je gasten niet alleen het adres maar ook wat deze locatie zo bijzonder maakt. Waarom hebben jullie voor deze locatie(s) gekozen.

En hoe komen ze daar met de auto en met het ov? Wat zijn de parkeermogelijkheden?

Ceremoniemeester

Jullie ceremoniemeester is een belangrijk persoon voor jullie bruiloft. Hij/zij zal het aanspreekpunt zijn voor de gasten en zorgen dat alles op rolletjes loopt. Waarvoor kunnen de gasten hem/haar benaderen?

 

Tip: plaats een foto van hem/haar en iedereen weet meteen wie het is

Image by Jonathan Borba

dresscode

Het perfecte plaatje in jullie hoofd loopt toch net even iets anders wanneer een aantal gasten de dresscode niet begrijpt. 

Maak het ze makkelijk. Leg uit wat jullie bedoelen, wat kan wel en wat absoluut niet. Plaats een moodboard op jullie website vol met tips en inspiratie 

Programma

Een bruiloft kent meestal een geheel dagprogramma. Laat je gasten weten wat ze kunnen verwachten van de dag. Hoe laat begint de ceremonie, het aansnijden van de taart of het nemen van de groepsfoto's? 

accommodatie

Waar slapen jullie gasten? Bij de trouwlocatie of kunnen ze in de buurt overnachten?

 

Laat je gasten weten waar ze precies kunnen slapen als ze niet na het feest naar huis willen of kunnen, 

bruidstaart

RSVP

Het is belangrijk om te weten wie er allemaal komen naar jullie bruiloft en of jullie nog ergens rekening mee moeten houden. 

Met de RSVP knop kunnen gasten zich makkelijk online aanmelden en doorgeven wat jullie graag van ze willen weten. 

(Bijv. allergieën, kinderzitje, favoriete dansnummer, dieet etc)

strand huwelijk

Cadeauwensen

Sparen jullie voor iets moois of gaan jullie op huwelijksreis? Dan is een bijdrage daarvoor een goed idee om te vragen aan jullie gasten. 

Verwijs naar een cadeaupagina, of laat je gasten digitaal een donatie doen. 

07.png

Wat kan er allemaal nog meer op een trouwwebsite

Naast de praktische en belangrijke informatie kun je ook leuke of bijzondere informatie kwijt op jullie website waardoor jullie website heel persoonlijk wordt. 

Hieronder laat ik je zien welke persoonlijke informatie je bijvoorbeeld kwijt kan. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden als je graag iets anders wenst of een goed idee hebt. 

Image by Omar Lopez

 

I DO Crew

Denk bijvoorbeeld aan een aparte pagina voor jullie  'I DO Crew'. Wie zijn de bruidsmeisjes en bruidsjonkers en waarom zijn zij zo bijzonder voor jullie? Wie zijn de getuigen, de ringdragers of andere bijzondere personen die een mooie rol hebben gekregen op jullie dag? Het is leuk om hen te introduceren op jullie website. Plaats een leuke foto en vertel er kort iets bij. Dit kan een leuk weetje zijn of waarom hij/zij zoveel voor je betekent. Zij hebben niets voor niets een mooie eretitel gekregen, ze verdienen daarom een plekje op jullie website. 

Ook leuk, de andere gasten herkennen op de bruiloft meteen de I DO Crew, wat voor een leuke dynamiek zorgt. 

DJ turn on the music!

Met wat voor een knalfeest eindigen jullie de dag? Draaien er lekker hitjes uit de boxen, wordt er gegrooved, worden het klassieke meezingers of gaan jullie swingen op oude disco platen?  Laat jullie gasten weten wat de DJ gaat draaien zodat ze weten wat voor dansschoenen ze aan kunnen trekken. 

bottom of page